Wat we doen

Wij helpen het verhaal van jouw merk of organisatie te vertellen en dit creatief te vertalen naar diverse vormen van communicatie, zowel intern als extern. Jouw merkverhaal is de basis voor jouw merkwereld, het bepaalt hoe je verhalen vertelt en de visuele identiteit.
De methode die we hiervoor hebben ontwikkeld heet de "Hero Brand Approach". Het maakt gebruik van de universele kracht van verhalen vertellen, met The Story Triangle® als gids. Archetypen gebruiken we als kompas in deze reis om de identiteit van jouw merk of organisatie vast te stellen. In de kern zit ons geheime ingrediënt: 'de Foe', die betekenis en urgentie toevoegt. Want geen verhaal komt tot leven zonder spanning.
Met deze twee universele modellen en onze jarenlange ervaring komen we altijd snel tot de kern. Geen ellenlange sessies dus, maar een beknopt traject waarbij we snel en zorgvuldig van strategie naar creatie gaan.

Ons korte verhaal

Misschien had je het nooit gedacht, maar ook jouw merk kan een Hero Brand worden. Een merk waar werknemers zich in herkennen, en het verhaal van hun organisatie trots vertellen aan familie en vrienden. Een merk dat klanten en andere stakeholders betekenisvol vinden en ze bij willen horen. Omdat ze onderdeel willen zijn waar jij als merk voor, maar ook tegen strijd.
Rogier, onze ‘creative friend’, helpt merken bloeien met de kracht van creativiteit en storytelling. Gijs, onze ‘strategic friend’, onderzoekt de innerlijke werking van verhalen en hoe deze kunnen worden toegepast op merkpositionering en merkcommunicatie. Pascalle, onze ‘account friend’, brengt de warmte en organisatorische flair waardoor klantrelaties veranderen in langdurige vriendschappen.
Dat is ons (korte) verhaal, beste friend, wat is jouw verhaal?

Friends & Foes